Kleurwedstrijd 2018

Sinterklaas heeft heel veel mooie kleurplaten van jullie gekregen…. houdt de site in de gaten want binnenkort worden hier de winnaars bekend gemaakt !!!

 

De wedstrijd is helaas afgelopen…………

 

maar jullie kunnen natuurlijk wel

nog de kleurplaten voor jezelf

printen en inkleuren.

 

 

(om de kleurplaten af te drukken, klikt u op de afbeelding. Deze wordt op ware grootte getoond. Vervolgens CTR+P (afdrukken) en kunt u de gewenste opties in uw printdriver aangeven. Wanneer u kiest voor “aan pagina aanpassen”, krijgt u het mooiste resultaat)

Kies een kleurplaat, print hem uit en kleur hem in…

Kleurplaat voor 0 – 4 jaar

Kleurplaat voor 5 – 6 jaar

Kleurplaat voor 7 – 8 jaar

Kleurplaat voor 9 – 10 jaar

Kleurplaat voor 11 – 12 jaar

Op deze site worden afbeeldingen gebruikt die vrij zijn van auteursrecht. De inhoud van deze website is met zorg samengesteld. Mocht het gebruik van een afbeelding desondanks in overtreding zijn met de auteurswet, stuur dan alstublieft een e-mail naar ssem@ziggo.nl. De afbeelding wordt dan zo spoedig mogelijk van deze site verwijderd.

Facebook

6 months ago

Stichting Sinterklaasfeest Eijsden-Margraten

Wij zijn weer veilig aangemeerd in Spanje en willen nogmaals alle sponsoren bedanken die onze intocht op 17 november weer mogelijk hebben gemaakt. ... See MoreSee Less

Wij zijn weer veilig aangemeerd in Spanje en willen nogmaals alle sponsoren bedanken die onze intocht op 17 november weer mogelijk hebben gemaakt.

 

Comment on Facebook

Dank jullie wel en graag volgend jaar weer.

Graag gedaan!

Load more